Moi taas kaikille !
Tää mun yhden kirjasarjan esittely ei nyt oikein suju, joten mie esittelen tästälähin kirjasarjoja ja kirjoja sekaisin. Nyt mie aattelin esitellä yhden tosi mahtavan kirjasarjan aloitusosan. Kirjasarjan nimi on Artemis Fowl ja eka osan nimi on (yllätys yllätys) Artemis Fowl. Kirja alkaa aika erikoisesti ja minullakin meni jonkun aikaa, että pääsin kärryille. Tässä kirjassa 12-vuotias Artemis on todellinen pahis, mutta kirjasarjan kuluessa hän muuttuu sekä vanhenee (vain muutaman vuoden) ja sitä on hauska seurata. Kirjoittaja on Irlantilainen Eoin Colfer. Tästä ensimmäisestä sekä toisesta osasta on tehty myös sarjakuvasovitus. Antaisin tälle kirjalle täydet viisi tähteä viidestä, koska tässä yhdistyy taikuus, tiede ja huumori. En olisi tiennyt koko kirjasarjasta ellei minulla olisi isoveljeä, jota on kiittäminen siitä että tutustuin tähän kirjasarjaan.
Kiitos ja kumarrus siitä Sinulle. = )
Tämä on yksi lempikirjasarjoistani ja nyt, jotta välttyisitte lukemasta ylistystäni tätä kirjasarjaa kohtaan, laitan tähän sen kuvan.

Tästä eka osasta on (minun tietääkseni) vain ja ainoastaan tämä yksi versio, johon ihastuin sen takia, että se on kullan värinen ja kimaltaa. Se ei ehkä näy kuvassa. Tämä osa löytyy meiltä kotoa, mutta sarjakuvaversiota ei löydy meiltä.
Tässä oli kaikki tänään.
smiley
P.S Tuo otsikko johtuu siitä, että minulla on päällä sellainen paita jossa lukee Death or Glory, eli Kuolema tai Kunnia.